Благоевград

№ 087 Венелин Димитров Портарски

гр. Благоевград

ул. Д-р Христо Татарчев – 36

Телефон за контакт:

0893 433 555, 0893 435 444

E-mail адрес:

vd_99.klu4a@abv.bg

№ 126 Милен Красимиров Иванов

гр. Благоевград

ул. 14-ти полк – 41

Телефон за контакт:

0898 25 13 03, 0877 55 01 02

Е-майл адрес:

maistoro@abv.bg

Loading